Λαμία: Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου με μοναδικό θέμα την ΠΕΛ

 

Το θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας θα είναι το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί στη 17η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, που θα πραγματοποιηθεί στις 07 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων αριθ.6.


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί :
(α) με φυσική παρουσία, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και για νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων

β) με τηλεδιάσκεψη, για όσους από τους συμμετέχοντες, δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 07/12/2021

Ανακοινώσεις Δημάρχου Λαμιέων, κ. Ευθυμίου Κ. Καραΐσκου.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Θέμα 1ο Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας, έγκριση σύστασης και συμμετοχής του Δήμου Λαμιέων στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία με επωνυμία «Φορέα Διοίκησης, Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.», διακριτικό τίτλο «Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και έγκριση σχεδίου καταστατικού. (Εξ’ αναβολής).
Εισηγητής Δήμαρχος

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

 

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.mag24.gr/lamia-dimotiko-symvoulio-tin-triti-7-dekemvriou-me-monadiko-thema-tin-pel/ ανήκει στο Τοπικά – MAG24 .

Στείλτε το σε φίλους σας: