ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων-Αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, εντός των επόμενων ωρών, αναμένονται στην περιοχή μας, έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρούς ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του Νομού,σήμερα, αποφασίσαμε να θέσουμε όλες τις δυνάμεις μας σε επιφυλακή, καθώς και να απευθύνουμε ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ στους πολίτες για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ των μετακινήσεων και ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, ήδη βρίσκεται σε επιφυλακή και σε συντονισμό με τους Προέδρους των Κοινοτήτων,παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου ώστε να επέμβει όπου χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!

Χρήσιμες πληροφορίες: https://www.aliartos.gov.gr/…/%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB…

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π. Ντασιώτης

Το άρθρο ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων-Αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εμφανίστηκε πρώτα στο permissos.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://permissos.gr/2021/12/11/voiotia/permissosgmail-com/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%85/ ανήκει στο Βοιωτία – permissos.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: