Δωρεά συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ», κ. Γ. Παπαγιαννόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, Πρωτοπρεσβ. π. Νικόλαο Αλεξανδρή και εκ των μελών του Συλλόγου την Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη, την κ. Μαρία Τσίφτη, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγή 30.000 ευρώ, υπέρ ενισχύσεως των πυροπλήκτων αδελφών μας από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος, κ. Παπαγιαννόπουλος και τα μέλη του αναφερθέντος Συλλόγου συνοδεύονταν από τον κ. Γεώργιο Γεωργίου-Πρόεδρο της Εταιρίας New Optical Solution και κ. Αναστάσιο Θεοδώρου-Διευθυντή Πωλήσεων, οι οποίοι προσέφεραν Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (μάσκες και self tests).

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γ. Παπαγιαννόπουλο και τους συνοδούς του, καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμη προσφορά τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ευαισθησία, αναφερθείς με αγάπη και στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Νικήτα, ενώ τους εξέθεσε τις ήδη τρέχουσες, αλλά και τις σχεδιαζόμενες δράσεις τις τοπικής μας Εκκλησίας, με στόχο την ανακούφιση των πυροπαθών τέκνων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γ. Παπαγιαννόπουλος γνωστοποίησε στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο ότι ο Σύλλογος «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» παρακολουθεί με σεβασμό το έργο της τοπικής Εκκλησίας και είναι πρόθυμος για βοήθεια και συνεργασία.

The post Δωρεά συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας – Eviaportal.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://eviaportal.gr/dorea-syllogou-pyropliktous-voreias-evvoias/ ανήκει στο

Εύβοια – Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας – Eviaportal.gr

.

Στείλτε το σε φίλους σας: