Την αντίθεσή του στη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού

Πιο συγκεκριμένα στην απόφαση σημειώνονται τα εξής: 

  1. Να παραμείνει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα.
  2. Να αναθεωρήσει η γενική συνέλευση των καθηγητών την απόφασή της όσον αφορά τη μεταφορά του τμήματος.
  3. Να μη γίνει καμία αλλαγή του καταστατικού χάρτη με συγχωνεύσεις και κλείσιμο τμημάτων.
  4. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ίδρυση ενός ακόμη τμήματος στην Πρέβεζα.
  5. Να γίνει  αναβάθμιση  των  υποδομών  του Πανεπιστημίου  με  εστίες,  εστιατόριο  κτλ,  καθώς  και λύση  του  προβλήματος της συγκοινωνίας,  με  σαφές  χρονοδιάγραμμα  ούτως ώστε όλα αυτά να αποτελούν ένα θετικό πακέτο για να παραμείνει το τμήμα λογιστικής  και χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα.

Ο  Δημοτικός Σύμβουλος Γείτονας Μενέλαος δήλωσε σύμφωνος με τις παραπάνω προτάσεις με την  επισήμανση,  ότι  τα περισσότερα προβλήματα  προέκυψαν με την εφαρμογή του τελευταίου  Νόμου, και πιο συγκεκριμένα της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, της οποίας προτείνει την κατάργηση.

The post Την αντίθεσή του στη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού appeared first on EpirusNow.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.epirusnow.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC/ ανήκει στο Ήπειρος – EpirusNow.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: