Στ. Παπασωτηρίου στο VIVA GR: “Πάνω από 30 νοσηλείες covid στο Μποδοσάκειο- Πάνω από 200 οι εμβολιασμοί τη μέρα”- Τι απάντησε για τις δηλώσεις Γκάγκα για το νέο νοσοκομείο

Πάνω από 30 περιστατικά covid νοσηλεύονται σε απλές κλίνες στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ενώ γεμάτα εξακολουθούν να είναι όλα τα κρεβάτια στη Μ.Ε.Θ.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Σταυρό Παπασωτηρίου όπως ανέφερε στο VIVA GR η πορεία των εμβολιασμών είναι αυξητική καθώς εξυπηρετούνται 200 ραντεβού την ημέρα.
Ο κ. Παπασωτηρίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνα Γκαγκα στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ενώ ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις της : “υπάρχει χώρος για ένα νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη”. “Αυτά είναι θέματα που θα τα κρίνει το υπουργείο, η υγειονομική περιφέρεια και θα δουν που θέλουν να καταλήξουν, με το νέο υγειονομικό χάρτη που συζητιέται ΄ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή¨, σημείωσε χαρακτηριστικά

Το πρωτότυπο άρθρο https://e-ptolemeos.gr/st-papasotiriou-sto-viva-gr-pano-apo-30-nosileies-covid-sto-mpodosakeio-pano-apo-200-oi-emvoliasmoi-ti-mera-ti-apantise-gia-tis-diloseis-gkagka-gia-to-neo-nosokomeio/ ανήκει στο Τοπική Επικαιρότητα – e-ptolemeos.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: