Στα Υπουργεία Γεωργίας και Ενέργειας o Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης

Στα Υπουργεία Γεωργίας και Ενέργειας O Αντιπεριφερειάρχηw Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης

Πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρου Χατζηζήση στα Υπουργεία Γεωργίας και Ενέργειας.

Στο Υπουργείο Γεωργίας έγινε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνα Καλογήρου και τέθηκαν διάφορα θέματα υποστήριξης της ορεινής γεωργοκτηνοτροφίας, όπως η πιστοποίηση τον ορεινών προϊόντων.

Στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, όπου και τέθηκε το θέμα των δύο υποσταθμών ηλεκτρικού ρεύματος για το νομό Γρεβενών, καθώς και το θέμα της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Δεσκάτης.  Επίσης στο ίδιο Υπουργείο έγινε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνο Αραβώση, όπου τέθηκε το σοβαρό πρόβλημα της ανησυχητικής αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων και συζητήθηκαν λύσεις μέσω της ομοσπονδίας κυνηγετικών συλλόγων.

Το πρωτότυπο άρθρο https://tharos.gr/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82/ ανήκει στο Δυτική Μακεδονία – Θάρρος .

Στείλτε το σε φίλους σας: