«Λευκή Νύχτα» την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στην Πτολεμαΐδα – Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου -μουσικές, κλόουν, ξυλοπόδαροι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, την θεματική εκδήλωση «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», παράλληλα με την τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμο Εορδαίας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Πρόκειται για μια γιορτή Θεσμό – της πόλης μας καθώς θα συμμετέχει όλος ο εμπορικός κόσμος διατηρώντας τα καταστήματα ανοιχτά για τους καταναλωτές έως τις 12 τα μεσάνυχτα προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα, σε όλο το κέντρο της Πτολεμαΐδας μουσικά συγκροτήματα, κλόουν, ξυλοπόδαροι, θα κάνουν τη νύχτα μέρα με σκοπό να δημιουργήσουν εορταστική διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.

Θα προσφέρονται από τον Σύλλογο, δωρεάν κρασί και γλυκίσματα

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια υπέροχη «Λευκή Νύχτα»!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

 

 

Το πρωτότυπο άρθρο https://e-ptolemeos.gr/lefki-nychta-tin-paraskevi-10-dekemvriou-stin-ptolema%CE%90da-anamma-tou-christougenniatikou-dentrou-mousikes-klooun-ksylopodaroi/ ανήκει στο Τοπική Επικαιρότητα – e-ptolemeos.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: