Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γ. Μαργαρίτη

Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γ. Μαργαρίτη

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων κατά την πρόσφατη ανάληψη του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Μαργαρίτης επισκέφτηκε στις 15/11/21 το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, στις 22/11/21 το Γ.Ν. Γρεβενών και στη 1/12/21 το Κ.Υ. ‘Αργους Ορεστικού και το Γ.Ν. Καστοριάς. Συνομίλησε με τους Διοικητές παρουσία των υπεύθυνων ιατρών των Νοσοκομείων και των επιστημονικών συνεργατών  κ. Κουλούρη – Καρδιολόγου και  κ. Πινίδη- Μιαευτήρα, Γυναικολόγου.

Κατεγράφησαν τα αιτήματά τους σχετικά με τις βασικές ανάγκες των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας ως προς την υλικοτεχνική υποδομή και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Οι τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας ήταν επίσης το βασικό θέμα συζήτησης, καθώς επίσης συμφώνησαν πώς είναι πλέον μονόδρομος ο εμβολιασμός του πληθυσμού.  Συζητήθηκε το γενικότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, με την άμεση αναβάθμισή τους να αποτελεί κοινή επιθυμία όλων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  επιδιώκει την αγαστή συνεργασία με τις δομές δημόσιας υγείας και αναγνωρίζει την υπερπροσπάθεια του ιατρικού προσωπικού ιδιαίτερα στον καιρό της πανδημίας. Ο κ. Μαργαρίτης  ευχαρίστησε τους Διοικητές για την σχολαστική ενημέρωση και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του ιδίου και του Περιφερειάρχη, όπου αυτή κριθεί απαραίτητη. Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γ. Μαργαρίτη

Το πρωτότυπο άρθρο https://tharos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/ ανήκει στο Δυτική Μακεδονία – Θάρρος .

Στείλτε το σε φίλους σας: