Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στηρίζει τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την 13η/2021 τακτική συνεδρίαση με θέμα: Tη συζήτηση και λήψη απόφασης για την στήριξη της τοπικής αγοράς (κατόπιν αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου «Ο ΕΡΜΗΣ») αποφάσισε παμψηφεί τη στήριξη των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ».

Ιδιαιτέρως ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο να εξαιρεθεί η πόλη του Αγρινίου από το άνοιγμα των καταστημάτων της στις 10:00 π.μ. καθότι η αστική συγκοινωνία της πόλης του Αγρινίου είναι πολύ αραιή λόγω μικρής πληρότητας και αυτό συμβαίνει διότι από την περιφέρεια οι κάτοικοι εισέρχονται στην αγορά με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους από πολύ ενωρίτερα. Το αίτημα μας αυτό είναι και απαίτηση του καταναλωτικού κοινού του Δήμου μας.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι ενόψει της εορταστικής περιόδου, στην οποία όλοι οι έμποροι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην αυξημένη εμπορική κίνηση, η άρση του μέτρου κρίνεται επιβεβλημένη.

The post Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στηρίζει τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου first appeared on Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας.

Το πρωτότυπο άρθρο https://neaait.gr/to-dimotiko-symvoulio-agriniou-stirizei-ta-aitimata-tou-emporikou-syllogou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=to-dimotiko-symvoulio-agriniou-stirizei-ta-aitimata-tou-emporikou-syllogou ανήκει στο Τοπικές Ειδήσεις – Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας .

Στείλτε το σε φίλους σας: