Κακοκαιρία: Ξανά συναγερμός στη δυτική Αχαΐα – Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου

 

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (Παρασκευή 10/12) το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Κατά τη διάρκειας της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς επεσήμανε ότι επίκειται ένα δύσκολο διήμερο με έντονα καιρικά φαινόμενα, γεγονός που πρέπει να βρει όλες τις δυνάμεις του Δήμου σε επιφυλακή και κατάλληλη διάταξη.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι σε αυτό το διάστημα οι παρεμβάσεις δεν μπορεί να έχουν χαρακτήρα αποκατάστασης παλαιότερων ζημιών αλλά να κατευθύνονται σε δράσεις που αφορούν την τρέχουσα κακοκαιρία με πρώτη μέριμνα την προστασία των ανθρώπινων ζωών και των περιουσιών. Ταυτόχρονα ο Σπύρος Μυλωνάς υπογράμμισε ότι ήδη υπάρχουν διαπιστωμένα προβλήματα σε Αλυκές, Γομοστό, Λάππα και Σαγέϊκα και ζήτησε να κινηθούν αναλόγως τα διαθέσιμα συνεργεία.

Τέλος δόθηκαν οδηγίες για τη διάταξη των μηχανημάτων και ιδιωτών ενώ επίσης έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους του Δήμου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Ταπεινός Κωνσταντίνος, Μάλλιαρης Γρηγόρης, Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Συαρογιαννόπουλος Σπύρος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Κουνάβης Παναγιώτης, οι διευθυντές και υπάλληλοι του δήμου Κότσιφα Αρετή, Γεωργιοπούλου Αγγελική, Τζογαδόρος Παναγιώτης, Ηλιόπουλος Δημήτρης και οι εθελοντές του ΣΕΔΙΠ Γεράσιμος Παναγόπουλος και Μπρακατσέλος Παναγιώτης. Τέλος στο συντονιστικό συμμετείχαν και ορισμένοι πρόεδροι των Κοινοτήτων.

The post Κακοκαιρία: Ξανά συναγερμός στη δυτική Αχαΐα – Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου appeared first on Dytikanea.gr – Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας.

Το πρωτότυπο άρθρο https://dytikanea.gr/kakokairia-xana-synagermos-sti-dytiki-acha-a-ektakti-synedriasi/ ανήκει στο ΤΟΠΙΚΑ – Dytikanea.gr – Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας .

Στείλτε το σε φίλους σας: