Η ΕΣΠΕΑΙΤ καλεί τους βουλευτές σε ενημέρωση για τα προβλήματα των στρατιωτικών

Ανοιχτό κάλεσμα στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, απευθύνει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (ΕΣΠΕΑΙΤ), ώστε να τους ενημερώσει για τα προβλήματα των στρατιωτικών και να καθοριστούν ενέργειες που θα οδηγήσουν στην επίλυσή τους.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΕΣΠΕΑΙΤ, όπως αυτή κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο:

«Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.), ως η νόμιμη εκπρόσωπος των εν’ ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καλεί τους Βουλευτές όλων των κομμάτων σε διάλογο με σκοπό να τους ενημερώσει δια ζώσης για τα σημαντικά, χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε Βουλευτές και άλλων γεωγραφικών διαμερισμάτων, πλην της Αιτωλοακαρνανίας, διότι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στο στρατιωτικό Α/Δ Ακτίου διαμένουν μόνιμα στις πόλεις της Πρέβεζας, Λευκάδας, Άρτας και Ιωαννίνων, οπότε θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε όλους τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου που σχετίζονται με τον τόπο μόνιμης κατοικίας των μελών μας.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς ότι το σύνολο της Ελληνικής αντιπροσωπείας έχει εκφράσει δημόσια τον σεβασμό του και έχει αναγνωρίσει, πολλάκις, την ανεκτίμητη προσφορά των στρατιωτικών σε όλες τις κρίσεις που έχει βιώσει η Πατρίδα μας, αναμένουμε από πλευράς σας να δείξετε εμπράκτως το ενδιαφέρον σας, μέσω, του διαλόγου, της ενημέρωσή σας για τα προβλήματά μας, της συζήτησης επί των προτάσεών μας και εν τέλει, με τον καθορισμό ενεργειών που θα οδηγήσουν στην επίλυση αυτών».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος
Χονδρογιάννης Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας
Λεμονιάς Απόστολος

The post Η ΕΣΠΕΑΙΤ καλεί τους βουλευτές σε ενημέρωση για τα προβλήματα των στρατιωτικών appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Το πρωτότυπο άρθρο https://karvasaras.gr/kalesma-espeait-vouleftes-provlimata/ ανήκει στο Αιτωλοακαρνανία – Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο .

Στείλτε το σε φίλους σας: