Δυτική Αχαΐα: Αστυνομικοί απεγκλώβισαν πολίτη που κινδύνευσε από τις πλημμύρες!

Με κίνδυνο της ζωής τους απεγκλώβισαν πολίτη ο οποίος πήγε να σώσει το σκύλο του και λόγω των πλημμυρών στην περιοχή του Αλλισού εγκλωβίστηκε στο σπίτι του. Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του dete.gr ο Διοικητής του Τμήματος Κάτω Αχαΐας Χρήστος Λαμπρόπουλος, μαζί με ακόμη δύο αστυνομικούς δέχτηκαν σήμα για άτομο που κινδυνεύει στην περιοχή Μπούκα στον Αλισσό.

Πολίτης είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι του προσπαθώντας να σώσει το σκυλί του. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο διαπιστώσουν ότι το νερό έχει πλημμυρίσει την περιοχή.

Κάλεσαν την Πυροσβεστική ωστόσο ο πολίτης διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του έτσι αποφάσισαν να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα , κρεμάστηκαν από τα κάγκελα του φράχτη του σπιτιού, στη προσπάθεια τους να σώσουν τον πολίτη μαζί με το σκυλί του.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι το νερό ήταν λίγο πιο κάτω από το λαιμό. Ρισκάροντας την ίδια τους τη ζωή οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον πολίτη.

Ενήμερη για το συμβάν η οποία βοηθούσε τις ενέργειες η Περιφερειακή συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ευσταθία Γιαννιά.

 

The post Δυτική Αχαΐα: Αστυνομικοί απεγκλώβισαν πολίτη που κινδύνευσε από τις πλημμύρες! appeared first on Dytikanea.gr – Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας.

Το πρωτότυπο άρθρο https://dytikanea.gr/dytiki-acha-a-astynomikoi-apegklovisan-politi-poy-kindyneyse-tis/ ανήκει στο ΤΟΠΙΚΑ – Dytikanea.gr – Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας .

Στείλτε το σε φίλους σας: