Σφοδρή επίθεση του ΜέΡΑ25 κατά της κυβέρνησης

Με σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, όσον αφορά το πρόστιμο των 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους, αλλά και με κατάθεση έξι προτάσεων απαντάει το ΜέΡΑ25 στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για την εξειδίκευση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Στην ανακοίνωση του το ΜεΡΑ25 υπογραμμίζει ότι: «Η κυβέρνηση, μετά και τη χθεσινή ψήφιση του νέου άκρως αυταρχικού μέτρου του προστίμου των 100 ευρώ, προχωράει κανονικά στην καθημερινή εμβάθυνση των αντιδημοκρατικών πλην αναποτελεσματικών της πρακτικών, συμπεριφερόμενη σαν να έχει βάλει σκοπό να χάσει και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης από την κοινωνία». Προσθέτει ότι σήμερα «ο υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης, η μεταγραφή της ΝΔ από το ΛΑΟΣ που κάποιος κακόπιστος θα έλεγε ότι έγινε ακριβώς για να επιστρατευθεί σε μια τέτοια συγκυρία, προχώρησε σε εξειδικεύσεις σχετικά με το χαράτσι των 100 ευρώ που επιβάλλει η κυβέρνηση στους πολίτες άνω των 60 ετών».

Σύμφωνα με το ΜεΡΑ25, ο κ. Πλεύρης «ζωγράφισε με λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια τον καφκικό εφιάλτη που περιμένει όσους έχουν βάσιμο ιατρικό λόγο να μην εμβολιαστούν, που θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ατέρμονη ταλαιπωρία επιτροπών και εγκρίσεων».

Το ΜέΡΑ25 καταθέτει και τις δικές του προτάσεις και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε:

1. Δίκτυο μαζικών δωρεάν τακτικών τεστ για όλες και όλους.

2. Προσλήψεις 10.000 γιατρών και νοσηλευτών.

3. Άμεση υλικοτεχνική ενίσχυση του ΕΣΥ.

4. Άμεση επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας.

5. Δωρεάν προεμβολιαστικό έλεγχο.

6. Καμπάνια ενημέρωσης των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας.

«Αντί για πειθώ και λογική, και κυρίως, αποτελεσματικότητα, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει για άλλη μια φορά την επιβολή και την καταστολή με ταξικότατα, αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά και ανελεύθερα μέτρα», τελειώνει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25.

The post Σφοδρή επίθεση του ΜέΡΑ25 κατά της κυβέρνησης appeared first on News12.

Το πρωτότυπο άρθρο https://news12.gr/sfodri-epithesi-toy-mera25-kata-tis-kyver/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sfodri-epithesi-toy-mera25-kata-tis-kyver ανήκει στο News12 .

Στείλτε το σε φίλους σας: