Ανακοίνωση «καταπέλτης» του ΟΦ Ιστρίου για την διαιτησία

Για την διαιτησία στον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Απολλώνων διαμαρτύρεται ο ΟΦ Ιστρίου, γεγονός που γνωστοποίησε με επίσημη ανάρτησή του στο Facebook. Μεταξύ άλλων ο ΟΦ Ιστρίου κάνει λόγο για «σφαγιαστική» διαιτησία.

Αναλυτικά

«Είναι η πρώτη φορά μετά από τα τρία χρόνια της επανίδρυσης μας που βγάζουμε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Από την πρώτη αγωνιστική πήραμε τα δείγματα γραφής. Ωστόσο θεωρούσαμε τόσο καιρό ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη, ωστόσο λάθη επαναλαμβανόμενα, παύουν να είναι λάθη. Δυστυχώς, από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα βλέπουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις των διαιτητών κατά της ομάδας μας. Αποκορύφωμα όλων, η σφαγιαστικη σημερινή διαιτησία, πολλοί βλέποντας το σκορ θα πουν ότι χάσαμε εύκολα και ήταν ήρεμα, όμως όχι κύριοι, σήμερα παίζαμε 11 εναντίον 14 και κρίμα που δεν υπάρχει βίντεο για να μας επαληθεύσει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποβαθμισουμε την νίκη του φιλικά προσκείμενου σωματείου του Απόλλων Απολλωνων, όμως ακόμα και οι παράγοντες του, μας έδιναν δίκιο στις διαμαρτυρίες μας. Κύριοι της ΕΠΣΔ και του ΣΔΠΔ, το τοπικό ποδόσφαιρο στα δικά μας μάτια είναι διαφορετικό ίσως από αυτό που βλέπετε εσείς, όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα από εδώ και στο εξής να “παίζει” με τον ιδρώτα και τον τίμιο αγώνα των ποδοσφαιριστών μας. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν το να είσαι διαιτητής δεν είναι μόνο για το μεροκάματο της Κυριακής. Αφήστε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστες στο γήπεδο, να κερδίζει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός και όχι να κρίνονται αποτελέσματα από τους διαιτητές, δεχόμαστε οποιοδήποτε ανθρώπινο λάθος, όμως τα ανθρώπινα λάθη σταματάνε από ένα σημείο και μετά. Το ΔΣ».

The post Ανακοίνωση «καταπέλτης» του ΟΦ Ιστρίου για την διαιτησία appeared first on News12.

Το πρωτότυπο άρθρο https://news12.gr/anakoinosi-katapeltis-toy-of-istri/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=anakoinosi-katapeltis-toy-of-istri ανήκει στο News12 .

Στείλτε το σε φίλους σας: