Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή

Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Όσον αφορά την εμφάνιση του ζευγαριού στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, έκανε έξω φρενών τον Ντέμη Νικολαΐδη και αποτέλεσε μία από τις αφορμές για το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι έξαλλος με τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει ενδεχόμενο γάμο μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του πρώην ποδοσφαιριστή με την τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι αρκετά πρόσφατη και, επομένως, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τα δημοσιεύματα τον ενοχλούν ιδιαιτέρως.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θα δεχθεί τον γάμο μεταξύ της τραγουδίστριας και του ηθοποιού

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παίρνει με κάθε αφορμή τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του και της ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ενδεχόμενο γάμο με τον ηθοποιό.

«Πάνω από το πτώμα μου θα τον παντρευτείς» φέρεται να υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την εμφάνιση του ζευγαριού στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, έκανε έξω φρενών τον Ντέμη Νικολαΐδη και αποτέλεσε μία από τις αφορμές για το τελευταίο τηλεφώνημα. in.gr

Το άρθρο Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε πρώτα στο Rodos Info News.

Το πρωτότυπο άρθρο https://rodosinfonews.gr/%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%90%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80/ ανήκει στο Rodos Info News .

Στείλτε το σε φίλους σας: