Δια ζώσης από αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου η Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών στον Δήμο Μαραθώνος

Ξεκινά από αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 η δια ζώσης απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών στον Δήμο Μαραθώνος.

Η διαδικασία θα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία του απογραφέα μέσω συνέντευξης με τη μέθοδο «πόρτα-πόρτα».

Επισημαίνεται ότι οι ερευνητές /τομεάρχες της ΕΛΣΤΑΤ φορούν μάσκα χρώματος σκούρου μπλε και ειδική κονκάρδα με το ονοματεπώνυμό τους, τη σφραγίδα και το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν στην είσοδο του σπιτιού.

Για τον Δήμο Μαραθώνος είναι ιδιαίτερα σημαντικό να απογραφούμε όλοι καθώς εκτός από την καταμέτρηση του πληθυσμού και την συγκέντρωση απαραίτητων στοιχείων για την σύνθεση των νοικοκυριών, η Απογραφή συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξή μας, καθορίζει και το πλαίσιο σχεδιασμού μας για τα επόμενα χρόνια αλλά και το ύψος της χρηματοδότησής μας από την Πολιτεία.

Μέσω της Απογραφής μας δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας περισσότερων υποδομών και απορρόφησης περισσότερων χρηματοδοτικών εργαλείων προς όφελος όλων.

Η συμμετοχή στην απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων, ενώ δεν συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο της ΕΛΣΤΑΤ του Δήμου Μαραθώνος στον αριθμό 22940-66428 ή με την ΕΛΣΤΑΤ στον αριθμό 213 135 2000.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.irafina.gr/dia-zosis-apo-avrio-triti-14-dekemvriou-i-apografi-plithysmou-katoikion-ston-dimo-marathonos/ ανήκει στο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ – iRafina .

Στείλτε το σε φίλους σας: