Αστυνομικός του ΑΤ Αμαρουσίου το «βαθύ λαρύγγι» της σπείρας των Ρομά διαρρηκτών

Ένας εν ενεργεία υπαστυνόμος που υπηρετεί στο τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου, είναι σύμφωνα με  πληροφορίες, το «βαθύ λαρύγγι» της σπείρας των Ρομά διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε από στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση όπου ένας κατηγορούμενος ο Δ.Φ, είχε προσαχθεί ως ύποπτος για μια περίπτωση κλοπής στην Ηλιούπολη και το όχημα που χρησιμοποιούσε με αριθμό πινακίδας ΒΚΒ 3… απασχολεί τις αρχές. Άμεσα ο αστυνομικός φέρεται να κάνει σχετική αναζήτηση και να ενημερώνει έναν άλλον κατηγορούμενο, τον Σ.Γ, «ότι δεν απασχολεί».

Ουσιαστικά ο αστυνομικός είχε αυτό τον ρόλο στην δράση του κυκλώματος και γι αυτό κατηγορείται για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Τα μέλη της σπείρας είχαν…αδυναμία στα χρυσά κοσμήματα και τις χρυσές λίρες και δεν έκρυβαν τον πλούσιο τρόπο διαβίωσής τους, ενοικιάζοντας σπίτια με τζακούζι και πισίνες, ενώ κυκλοφορούσαν και με πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι αρχές εκτιμούν πως οι εισβολές που είχαν πραγματοποιήσει τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ήταν περισσότερες από τις 59 τις οποίες τους αποδίδουν.

Πηγή: lawandorder.gr

The post Αστυνομικός του ΑΤ Αμαρουσίου το «βαθύ λαρύγγι» της σπείρας των Ρομά διαρρηκτών appeared first on vrilissianews.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://vrilissianews.gr/voreia-proastia/astynomikos-toy-at-amaroysioy-to-vath/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=astynomikos-toy-at-amaroysioy-to-vath ανήκει στο ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – vrilissianews.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: