«Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ» με τους ραδ. παραγωγούς, Ν. Μουρατίδη και Ό. Λασκαράτου υποδέχονται τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια»

«Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ» με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Νίκο Μουρατίδη και Όλγα Λασκαράτου, οι οποίοι υποδέχονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια» την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 19:30, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24).

«Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ» με τους ραδ. παραγωγούς, Ν. Μουρατίδη και Ό. Λασκαράτου υποδέχονται τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια».

Ακούγοντας τα πιο πρόσφατα τραγούδια του, θα μάθουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και τις ιστορίες του πως δημιουργήθηκαν, πως ηχογραφήθηκαν και πως μαζεύτηκαν μουσικοί και τραγουδιστές μέσα στην καραντίνα.

Οι δυο τους σκέφτηκαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ. Θα ακούμε τα τραγούδια τους, θα μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, θα παίζουν και Liveacoustic…

«Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ» με τους ραδ. παραγωγούς, Ν. Μουρατίδη και Ό. Λασκαράτου υποδέχονται τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα του cd του.

Link προκράτησης: https://www.ianos.gr/ticket1-akroaseis-sto-cafe-tou-ianoy-nikos-mouratidis-olga-laskaratou-stamatis-kraounakis-23-12

Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο Cafe του ΙΑΝΟΥ

Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».

Link Cd Γιάννη Κότσιρα, «Κοίτα γύρω» : https://www.ianos.gr/stamatis-kraounakis–giorti-sta-spitia-cd-0501632

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: https://www.ianos.gr/events/akroaseis_sto_cafe_tou_ianou_-_nikos_mouratidhs_and_%CE%8Clga_laskaratou_-_stamaths_kraounakhs_-_23-12/

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.  Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

 

 

 

 

 

The post «Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ» με τους ραδ. παραγωγούς, Ν. Μουρατίδη και Ό. Λασκαράτου υποδέχονται τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια» appeared first on Edisorama.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.edisorama.gr/2021/12/13/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-cafe-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%81%CE%B1%CE%B4/ ανήκει στο Edisorama.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: