Φιλίππου: «Μια νίκη που πρέπει να είναι η απαρχή μιας ανοδικής πορείας»

-Πολύ συγκρατημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σπύρος Φιλίππου απολάμβανε τις ευχές για την ονομαστική του γιορτή μαζί με τα συγχαρητήρια για το διπλό μέσα στη Χρυσούπολη.

Σίγουρα δηλώνει ικανοποιημένος από την ανατροπή και από κάποια άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που συνέβαλλαν στη νίκη για τη Δόξα. Ο ίδιος μιλώντας στη SportDrama.gr τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο. Στο τακτικό κομμάτι αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε το στυλ του παιχνιδιού μας. Λόγοι αγωνιστικής τακτικής και ο κακός αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Χρυσούπολης μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου. Έδειξαν πειθαρχία και αγωνιστικότητα, ακόμη και σε διαστήματα χωρίς μεγάλη κατοχή μπάλας είχαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Δυστυχώς και πάλι είχαμε μια αδυναμία σε μια στατική φάση από όπου δεχθήκαμε το γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το καλό ήταν ότι σήμερα αυτό δεν μας στοίχησε τόσο ακριβά όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα τα παιδιά βγάλανε αντίδραση. Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα και διορθώσαμε την τακτική μας. Αυτό έφερε αποτέλεσμα.

Είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες μου αντέδρασαν έτσι. Κάναμε την ανατροπή. Βέβαια βοήθησε και η αλλαγή σχηματισμού που κάναμε λίγα λεπτά πριν την ισοφάριση. Αιφνιδιάσαμε το Νέστο και με δύο παίκτες στην κορυφή της επίθεσης καταφέραμε την ισοφάριση.

Από εκεί και πέρα ήταν σίγουρο ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις προσωπικές μονομαχίες , στη δύναμη και στο πάθος όπου η απόδοση και των 16 που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εξαιρετική.

Αυτή η νίκη θα βοηθήσει στο χτίσιμο ενός πιο αποτελεσματικού χαρακτήρα για την ομάδα και θα τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση που θέλουμε να έχουμε όλοι. Μια νίκη που πρέπει να είναι η απαρχή μιας ανοδικής πορείας.

Από αύριο θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα δώσουμε περισσότερη προσοχή και θα δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένα και σωστά.

Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αυτή που πρέπει να βρίσκεται η ομάδα μας. Πρέπει να την βελτιώσουμε και μαζί να βελτιώσουμε και το ηθικό μας. Να ανεβούμε σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε μπροστά μας, την επόμενη αγωνιστική, έναν αντίπαλο που έχει άμεση ανάγκη συγκομιδής βαθμών και αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο για εμάς. Πρέπει να τον υποδεχτούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να κερδίσουμε και να πάμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία γιατί θα το πω και πάλι ότι αυτή η θέση που είμαστε δεν αρμόζει σε μια ομάδα σαν τη Δόξα Δράμας».

The post Φιλίππου: «Μια νίκη που πρέπει να είναι η απαρχή μιας ανοδικής πορείας» appeared first on SportDrama.

Το πρωτότυπο άρθρο https://sportdrama.gr/filippoy-mia-niki-poy-prepei-na-einai-i-aparchi-mias-anodikis-poreias/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=filippoy-mia-niki-poy-prepei-na-einai-i-aparchi-mias-anodikis-poreias ανήκει στο SportDrama .

Στείλτε το σε φίλους σας: