Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Καβάλας

synantisi-tou-dimarchou-kavalas,-thodorou-mouriadi,-me-ta-meli-tou-neou-dioikitikou-symvouliou-tis-thrakikis-estias-kavalas

Με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Καβάλας συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Η εν λόγω συνάντηση είχε κυρίως εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ωστόσο έγινε μια πρώτη αναφορά στο περιεχόμενο των δράσεων που θα λάβουν χώρα μέσα στο 2022, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την μικρασιατική καταστροφή.

Το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή θα καθοριστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Η Θρακική Εστία Καβάλας, εκτός από τη συμμετοχή της στις επετειακές εκδηλώσεις για τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, θα διοργανώσει μια σειρά πολιτιστικών δράσεων τόσο για τα πενηντάχρονα από την ίδρυση της, όσο και για να πλαισιώσει τις εργασίες του 30ου Γνωμοδοτικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Καβάλα.

Το άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Καβάλας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΒΑΛΑ 247.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.kavala247.gr/synantisi-tou-dimarchou-kavalas-thodorou-mouriadi-me-ta-meli-tou-neou-dioikitikou-symvouliou-tis-thrakikis-estias-kavalas/ ανήκει στο Καβάλα – ΚΑΒΑΛΑ 247 .

Στείλτε το σε φίλους σας: