Εικαστική παρέμβαση στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, από τον ζωγράφο, Γιάννη Κανίογλου

eikastiki-paremvasi-sto-1o-eidiko-dimotiko-scholeio-kavalas,-apo-ton-zografo,-gianni-kanioglou

Ο γνωστός ζωγράφος της Καβάλας, Γιάννης Κανίογλου, “ζωντάνεψε” με τα χρώματα και το πινέλο του τις εσωτερικούς χώρους του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας!

Το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να δει εκ του σύνεγγυς τη νέα εικαστική παρέμβαση του κ. Κανίογλου και να συγχαρεί τόσο τους μαθητές, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς, για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εθελοντική δράση.

Ο κ. Κανίογλου, με την τέταρτη κατά σειρά παρέμβαση του (οδός Πτολεμαίου, 8ος Βρεφονηπιακός Σταθμός, Νηπιαγωγείο Κρυονερίου), μας δείχνει τον δρόμο της ανιοδιοτελούς προσφοράς. Ας τον ακολουθήσούμε!

Το άρθρο Εικαστική παρέμβαση στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, από τον ζωγράφο, Γιάννη Κανίογλου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΒΑΛΑ 247.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.kavala247.gr/eikastiki-paremvasi-sto-1o-eidiko-dimotiko-scholeio-kavalas-apo-ton-zografo-gianni-kanioglou/ ανήκει στο Καβάλα – ΚΑΒΑΛΑ 247 .

Στείλτε το σε φίλους σας: