Διάθεση χριστουγεννιάτικης συλλογής του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»

Με το παρόν δελτίο τύπου το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης «Γι’ αυτά που έχεις στην καρδιά σου IIΙ » για τρίτη συνεχή χρονιά. Στόχος αυτής της δράσης είναι η οικονομική ενίσχυση του κύριου σκοπού του Σωματείου μας, που συνοψίζεται στην προσφορά ανθρωπιστικού έργου και στην ανάπτυξη δράσεων αγάπης, συμπαράστασης κι αλληλεγγύης .  

Επιλέγοντας  ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή μας, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.  
    Με την πολύτιμη δημιουργική συμβολή των εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης», προχωράμε στη διάθεση της χριστουγεννιάτικης συλλογής μας που αποτελείται από: 
Α) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε 11 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου. Σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας την προσωπική σας ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας.  
Β) Γυάλινο βαζάκι με 5 χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζαχαρόπαστας. Σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας  το όνομα του παραλήπτη ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας.  
Γ) Χειροποίητο χριστουγεννιάτικο τελαράκι διακοσμημένο με όμορφα οικολογικά υλικά στο οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας το όνομα του παραλήπτη.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας με πολλή χαρά, για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα, στο Instagram: toixoskalosynhs_drama καθώς και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: thewallofkindnessdrama@gmail.com

    Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας χαρίσουμε χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα συμμετέχοντας παράλληλα στις αλυσίδες αγάπης του Τοίχου και βοηθώντας τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θερμή υποστήριξη στις δράσεις προσφοράς κι αλληλεγγύης μέσα από τις οποίες ελπίζουμε τα φετινά Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας να είναι γεμάτα θαλπωρή, ζεστασιά και όμορφες στιγμές. 

Με εκτίμηση 
Το Σωματείο Εθελοντών

του Τοίχου της Καλοσύνης

Δράμας 

Το πρωτότυπο άρθρο https://xirafi.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82/ ανήκει στο Δράμα – ΞΥΡΑΦΙ | Εφημερίδα της Ανατολικής Μακεδονίας .

Στείλτε το σε φίλους σας: