ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ / ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Α.Ο.Κ.: Τα παιδικά μας Χριστούγεννα – “Christmas Run”

dimos-kavalas-/-dimofeleia-/-to-chamogelo-tou-paidiou-/-tmima-podilasias-aok.:-ta-paidika-mas-christougenna-–-“christmas-run”

Φέτος τα Χριστούγεννα η αγάπη τρέχει με χαμόγελο! Τη Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τρέχουμε όλοι μαζί ντυμένοι Αϊ Βασίληδες, με σημείο αφετηρίας την Κεντρική πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας. Διασχίζουμε το κέντρο της πόλης και καταλήγουμε και πάλι στην Κεντρική πλατεία. Θα διατίθενται για τον κάθε συμμετέχοντα γενειάδα και σκούφος Αϊ Βασίλη. Τα έσοδα θα στηρίξουν το Χαμόγελο του Παιδιού. Συμμετέχουμε μαζί με τους φίλους μας σε αυτήν την Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης.

The post ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ / ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Α.Ο.Κ.: Τα παιδικά μας Χριστούγεννα – “Christmas Run” appeared first on Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site..

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.kavala247.gr/amth/kavala/dimos-kavalas-dimofeleia-to-chamogelo-tou-paidiou-tmima-podilasias-a-o-k-ta-paidika-mas-christougenna-christmas-run/ ανήκει στο Καβάλα – Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. .

Στείλτε το σε φίλους σας: